infoMátrix Zrt.

Modern Vállalkozások Programja

MVP logo

IMX-DOK Digitális irattár MVP megoldás

Széchenyi 2020

IMX-CRM Vevőkapcsolati MVP megoldás

Széchenyi 2020

IMX-KER Kereskedelmi MVP megoldás

Széchenyi 2020

IMX-KER+ Kereskedelmi MVP megoldás bővítésekkel

Széchenyi 2020

IMX-JAV Javítási tevékenység MVP megoldás

Széchenyi 2020

IMX-JAV-J Jármű javítási MVP megoldás

Széchenyi 2020

IMX-JAV-AUD Jármű javítási MVP megoldás Audatex kalkulációval

Széchenyi 2020

InfoMátrix-DMS Gépjármű márkakereskedelem MVP megoldás

Széchenyi 2020

InfoMátrix-ERP Általános Vállalatirányítási Gazdasági Rendszer MVP megoldás

Az infoMátrix-ERP egy olyan szoftvercsomag, amerly hatékony informatikai megoldást kínál egészségügyi intézmények gazdálkodásának és ügyvitelének támogatására. Különösen igaz ez magán egészségügyi szolgáltató, magán klinika, magán szakrendelő, magán kórház, illetve foglalkozás egészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás esetén. A magán egészségügyi szolgáltatások területén gyakorlatilag ez a megoldás az egyetlen teljeskörűen integrált, azonos funkcionális lefedettségű, széles körben használt, egységes szemléletű, azonos fejlesztési koncepcióban elkészített és bevált medikai és gazdasági rendszer a magyar piacon. Az infoMátrix-ERP szoftver egy általános célú vállalatirányítási rendszer, számtalan ágazat specifikus kiegészítő modullal felszerelve. Tervezése, kifejlesztése során folyamatosan szem előtt tartottuk a különböző ágazatok sajátos ügyviteli és logisztikai szempontjait.

Az infoMátrix-ERP grafikus felületű, SQL alapú program. Ez a technológia nagy adatbiztonságot és rövid válaszidőket tesz lehetővé. A munkaállomások képességeivel szemben támasztott alacsony igénye és a takarékos adatforgalomra hangsúlyt fektető programkód következtében üzembe helyezhető és üzemeltethető minden korszerű informatikai infrastruktúrában. Több telephelyes cégek ügyvitele internet kapcsolaton keresztül megoldható.

A rendszer egy vállalkozás, intézmény gazdasági tevékenységének minden lényeges adatát egyetlen integrált rendszerben összefogja, az ügyviteli lépések ellenőrzése révén védi a tulajdonosok, a menedzsment, az ügyfelek érdekeit, a felhalmozott adatok elemzésével hatékonyan segíti a döntéshozók munkáját. Az infoMátrix-ERPe célok elérése érdekében – egymással szorosan integrált modulok formájában - a következő tevékenységek nyilvántartását támogatja:

  • Pénzügy (számlák, pénztárak, bankok, folyószámlák, ÁFA analitika)
  • IMXNAVROBOT szolgáltatás – NAV Online Rendszer kapcsán
  • Tárgyi eszközök nyilvántartása
  • Számvitel (főkönyv, mérleg)
  • Raktározás és anyaggazdálkodás
  • Marketing és ügyfélkapcsolat
  • Vény elszámolás
 

 

Nettó csomagár: 4 668 000 Ft (licenszdíj)

MVP kedvezmény: 10 % 

Nettó csomagár kedvezménnyel: 4 201 200 Ft (licenszdíj)

Széchenyi 2020
Vegye fel velünk a kapcsolatot
-gal jelölt mezők megadása kötelező!