infoMátrix Zrt.

Rólunk mondták

Ügyfélszolgálatunk az ISO:9001 minőségügyi rendszerünk tevékenységének keretében rendszeresen megkérdezi ügyfelünket termékeink, szolgáltatásaink megítéléséről. A legutóbbi időben érkezett felső- és középvezetői értékelések közül az alábbiakban mutatunk be néhányat ezek közül:

Horváth Zoltán értékesítés vezető
Békési-Fót

Cégünk 1996 óta van kapcsolatban Main Kft-vel. Ez a cég az, amelyik mindig a felhasználó igényeit szem előtt tartva és nem feledve az aktuális pénzügyi, jogi szabályozókat könnyűvé, gyorssá teszi a mindennapos munkánkat. Együttműködésünk óta több hasonló profilú cég szoftverével találkoztunk, de egyik sem volt olyan összefogott, rendszerezett, mint az InfoMátrix. Csak ajánlani tudom.

Feldbauer Károly pénzügyi vezető
Pirexim Kft.

Társaságunk – könyvelőirodánk ajánlását figyelembe véve – 2014. évtől használja az IMX pénzügyi és raktári moduljait. A bevezetésre néhány hét állt rendelkezésünkre, de a program felhasználó barát jellege, felhasználóink betanításának a fejlesztők részéről történt gyakorlatorientált támogatása és folyamatos help desk segítsége együttesen biztosították a sikert. Közel egy év telt el az IMX használatával, és a bevezetését követő gyakori felhasználói problémáink, mára már eltűntek. Ma úgy tekintünk az IMX programra, mint ügyviteli folyamataink stabil, megbízható támogatójára.

Sahin Katalin marketing vezető
Liberatus Hungary Kft

Cégünk évek óta használja az Infomátrix program több modulját is. A program könnyen kezelhető, részben „személyre szabható” a felhasználói igények alapján. Az Infomátrix Zrt munkatársai segítőkészek és rugalmasak.

Máté Ferenc FCCA gazdasági igazgató, igazgatósági tag
Duna House Holding Zrt.

A Duna House cégcsoport 2010-ben döntött a program használata mellett. A program bevezetéséhez minden segítséget megkaptunk, az átállás akadálymentesen és gyorsan megtörtént. 2011 óta használjuk, és nagyon elégedettek vagyunk. A program kezelése egyszerű, emellett sokoldalú, minden felhasználói igényt kielégít. Cégcsoportunk változó igényei szerint folyamatos fejlesztésekre volt- és van szükség, ehhez a cégtől minden támogatást megkaptunk. Minden kérésünkre-kérdésünkre szinte azonnal kapunk választ, ami elengedhetetlen a folyamatos munkavégzéshez.

Dr. Babó Tivadarné és Babó András ügyvezetők
Babó Motors Kft.

12 éve amikor ügyviteli rendszert szerettünk volna vásárolni, gondosan körbenéztünk a piacon, és a hozzáállásotok, szakmai hátteretek, a back office segítőkészsége illetve a kedvező ár összessége megragadott. Azóta csak tovább fejlődött a színvonal. Azt gondolom, hogy az IMX és a cégem az új online portál közös fejlesztésével teljesen összefonódott. Azt szeretem az IMX-ben, hogy mindig mindenre megvan megoldás! Bármilyen igényünk van, mindig jobb lesz az eredmény, mint ahogy azt gondoltuk az elején. A továbbképzések is mindig eredményesek. Bevallom, már nem is tudnánk IMX nélkül élni. Rendkívül örülök, hogy ilyen jó csapattal dolgozunk.

Salánki Péter műszaki vezető
VILLAGE SERVICE CENTER KFT

Még az előző munkahelyemen a 2000-es évek elején kezdtük el használni az Infomátrix programot. Azért döntöttünk mellette, mert a bemutató során azt ígérték, hogy a cég teljes működését lekezeli, a járműkereskedelemtől a szervizen és a raktáron keresztül a pénzügyig és a könyvelésig bezárólag, kiegészítve a marketinggel is. A gyakorlat során nem csalódtunk, valóban azt kaptuk, amit ígértek. A régi programunkról való átállás szinte teljesen zökkenőmentes volt. Nagyon jól előkészítették az adatmigrációt. A működése egyszerű, logikusan felépített, moduláris rendszerű, használatát még a legalacsonyabban kvalifikált kollégák is gyorsan elsajátították. Talán az egyik legnagyobb előnye a cég ügyfélszolgálata! Bármikor a rendelkezésünkre állnak és folyamatosan segítik a munkánkat, pozitívan állnak hozzá a speciális igényekhez is. Ezek kivitelezése néha csak pár órát vagy 1-2 napot vesz igénybe, még nagyobb fejlesztések esetében is szinte, biztos, hogy a következő programverzióban már benne van a kért megoldás. Munkahely változtatásom után éreztem csak meg hiányát és azt, hogy milyen nagyban segítette korábban a cég napi működését, annak irányítását. A tulajdonossal való egyeztetés után nem volt kérdés, hogy az új cégemnél is bevezessük-e. Bevezetése óta ugrásszerűen nőtt a hatékonyságunk, a nyereségességünk és optimalizálni tudtuk a raktárkészletünket is. A program képes kezelni a több telephelyes, több márka képviseletét ellátó cégek működését is. Lehet, hogy furcsa, de minden versenytársunknak csak ajánlani tudom. :-)

Miovácz Balázs
Renax

Több éve használjuk mindkét telephelyünkön a Main kft Vállalatirányítási rendszerét az infomátrix-ot. A termék rendkívül sokoldalú és teljes mértékben elégedettek vagyunk a programmal. A vevőszolgálaton dolgozó kollégák minden esetben segítőkészen állnak az általunk jelzett probléma, ill. segítségkérésekhez. Folyamatos tájékoztatást kapunk az elérhető frissítésekről melyek naprakészek az üzleti életben történő változásokkal kapcsolatban.

Marton Zita pénzügy
Delta-Truck Kft. / VIA Bérautó Kft.

Hosszú évek óta használjuk az infoMátrix programot, amely működésével lefedi cégünk teljes tevékenységét. A szoftver integráltsága nagymértékben megkönnyíti a munkánkat. Az adatokat elég egyszer rögzítenünk, ezután minden modulban látható, és minden érintett kollégánknak/vezetőnknek azonnal elérhetővé válik a rögzített információ. Ez felgyorsítja a munkalapok nyitását, az értékesítést, és a számlázást sok területen szinte automatizálja. A szoftver kezelése könnyen elsajátítható, a menürendszer logikusan felépített, segíti a szükséges funkciók/kezelőfelületek gyors megtalálását. Egyszerre egy futó programon belül több ablak is nyitható, ezzel a különböző területről szármató információk egyszerre láthatóak, ami segíti a pontos és hatékony munkavégzést. Működése stabil, megbízható. Külön erőssége az ügyfélszolgálat, Ők mindig lelkesen, korrekten és gyorsan segítenek. Munkájuk során nem egyszerűen a feladat elvégzésére, hanem a felmerülő probléma lehető legteljesebb, hosszú távú megoldására törekednek. Nincs olyan kihívás, amit ne oldanának meg. Örömmel használjuk munkánk során ezt a szoftvert.

Ámon Mária gazdasági vezető
Autófórum Riegler Kft.

Az infoMátrix fantázia nevű vállalatirányítási szoftvert az Autófórum Riegler Kft. már 2002-óta használja. A fejlesztők előző szoftverét is több éven keresztül alkalmaztuk, tehát a bizalom már több mint 15 éve kialakult és az eltelt évek alatt megerősödött. Cégünk gépjármű (új és használt) kereskedelemmel, gépjármű bérbeadással, szervizeléssel és gépjármű alkatrész kereskedelemmel foglalkozik. Az infoMátrix-ban olyan komplex rendszerre találtunk, amely társaságunk valamennyi munkafolyamatát lefedi, kiszolgálja. A modulokra tagolt, de egymással kapcsolatban álló illetve egymásnak adatokat átadó zárt rendszer nemcsak a munkafolyamatok követését és az abban résztvevő munkatársaink tevékenységét regisztrálja, teszi megfigyelhetővé, hanem a döntést hozóink, az elemzőink számára is kellő információt szolgáltat. Menürendszere világos, könnyen érthető. Lehetőségünk van arra, hogy a rögzített adatokat saját igényeink szerint csoportosítsuk, megjelenítsük. Erre a paraméterek alkalmazásával teremtettek lehetőséget a program fejlesztői. Munkatársaink a jogosultságuknak megfelelően tájékozódhatnak a feladatokról, juthatnak információhoz. Az egyedi kéréseinkre mindig gyors és szakszerű megoldást találnak az InfoMátrix Zrt. szoftver fejlesztői és a vevőszolgálat munkatársai. Kedveljük ezt a programot, munkánkhoz már nélkülözhetetlen.