infoMátrix Zrt.

Szolgáltatások

Érdeklődő látogatóinkat díjtalan bemutatóval segítjük döntésük meghozatalában. Kérésre elvégezzük a rendszer telepítését, paraméterezését. Igény esetén partnerünk tarthatja adatait az általunk biztosított tárhelyen. Betanítjuk a majdani kezelőket a rendszer használatára, az ügyviteli folyamatok helyes leképezésére. Vállalkozunk a korábbi informatikai rendszerben felhalmozott adatok migrálására. Ügyfélszolgálat biztosításával nyújtunk azonnali segítséget az elakadt, elbizonytalanodott vagy egyszerűen gyakorlatlan kezelőknek. Honlapunk felhasználói oldalain tájékoztatunk a friss verziók újdonságairól, letölthető anyagok segítenek a ritka funkciók használatában. Folyamatosan hozzáigazítjuk a rendszer megoldásait a változó jogszabályi környezethez. Megszakítás nélkül dolgozunk a rendszer fejlődésén. Hatékonyabb, kényelmesebb és újszerű megoldásokat eszelünk ki rendszeresen.

Oktatás, betanítás

Cégünk igen nagy hangsúlyt fektet telepített rendszereinek oktatására. Az alkalmazás hatékony használatát nagymértékben befolyásolja a felhasználó rendszerrel kapcsolatos ismerete, gyakorlati tapasztalata. Többszintű oktatási módszerünkkel ebben szeretnénk meglévő és új ügyfeleinknek segítséget nyújtani.

Felhasználói oktatások

A felhasználók alapszintű megismertetése a rendszerrel és a kapcsolódó ügyviteli renddel, kiscsoportos oktatás keretein belül történik.

Rendszergazdai oktatások

A rendszergazdák oktatása két lépcsőben történik. Először megismerkednek a rendszerrel felhasználói szinten, majd elsajátítják mindazon ismereteket, melyek szükségesek a mélyebb összefüggések megértéséhez és a napi mentések és ellenőrzések elvégzéséhez.

Vezetői oktatások

Külön oktatás keretében támogatjuk a menedzsment tagjait a Hospitaly - medMátrix rendszer vezetői moduljának minél gyorsabb és hatékonyabb megismerésében.