infoMátrix Zrt.

Szolgáltatások

Érdeklődő látogatóinkat díjtalan bemutatóval segítjük döntésük meghozatalában. Kérésre elvégezzük a rendszer telepítését, paraméterezését. Igény esetén partnerünk tarthatja adatait az általunk biztosított tárhelyen. Betanítjuk a majdani kezelőket a rendszer használatára, az ügyviteli folyamatok helyes leképezésére. Vállalkozunk a korábbi informatikai rendszerben felhalmozott adatok migrálására. Ügyfélszolgálat biztosításával nyújtunk azonnali segítséget az elakadt, elbizonytalanodott vagy egyszerűen gyakorlatlan kezelőknek. Honlapunk felhasználói oldalain tájékoztatunk a friss verziók újdonságairól, letölthető anyagok segítenek a ritka funkciók használatában. Folyamatosan hozzáigazítjuk a rendszer megoldásait a változó jogszabályi környezethez. Megszakítás nélkül dolgozunk a rendszer fejlődésén. Hatékonyabb, kényelmesebb és újszerű megoldásokat eszelünk ki rendszeresen.

Rendszerfelügyelet, jogszabálykövetés

Kiemelkedően fontosnak tartjuk jogszabálykövetési szolgáltatásunkat. Ezzel biztosítható a felhasználó számára a jogszabályok illetve a vállalati belső változások gyors követése a szoftverek igény szerinti módosítása.

Az InfoMátrix Zrt. a szolgáltatást többnyire átalánydíjas szerződés keretein belül nyújtja partnerei részére, de készenléti szerződés mellett lehetőség van ad-hoc igények kielégítésére is. Vállaljuk továbbá egyedi adatlehívási és kiegészítő funkciók elkészítését is. A programfrissítések nyomon követhetők a fejlesztési és tesztelési naplók alapján.

Az InfoMátrix Zrt. fejlesztési kapacitást biztosít a Magyar Közlönyben megjelenő jogszabályi változások átvezetéséhez a rendszereken. Az egyes ágazati jogszabályok változásait a szerződött ügyfél jelzésére tanulmányozza és a végrehajtási szabályok ismeretében a szükséges változtatásokat elvégzi. Az InfoMátrix Zrt. vállalja, hogy a szerződött ügyfél által használt programot a speciális ágazati- vagy alacsonyabb szintű jogszabályi változások esetén is, a bejelentést követő legfeljebb egy hónapon belül a szükséges módon átalakítja.